0

Your Cart is Empty

September 10, 2020 1 min read

Hmizo is net zoals Taylorr een nieuw natuurtalent in de muziekwereld. Met zijn diverse flows, zijn keiharde barz en zijn duidelijke uitspraken, weet Hmizo nu al veel luisteraars te overtuigen met zijn persoonlijkheid. Nadat zijn track 'Architect' met Taylorr als een speer is gegaan, waren Hmzio en Taylorr zo FULLY HYPED waardoor ze samen op 15 mei een nieuwe bom dropte, genaamd 'PART 2'. De videoclip staat momenteel op 280.000 views. De videoclip van Part 2 en Architect zijn beide geschoten door Recgraph .

Taylorr x Hmizo - Part 2

 

 

Items in deze videoclip

 

 

Wilde Westen

Na de clip van Part 2, hebben Hmizo en Taylorr zich beiden aangesloten bij Wilde Westen. Vind jij dat Wilde Westen een goede zet heeft gedaan, door Hmizo en Taylorr te tekenen?

Op 31 juli werd de track "OP FINESSE' gereleased. Dit is de eerste track van Hmizo en Taylorr onder het label. De getalenteerde rappers hebben samen met Bartofso aan heel Nederland laten zien dat zij behoren tot de next best. Want op 12 augustus was Hmizo zo FULLY HYPED waarna hij de track '9MM GANG' dropte samen met MULA B. De track is geproduceerd door Iliassopdebeat. 

 

MULA B x HMIZO - 9MM GANG

 

Items in deze videoclip


IF YOU SNOOZE, YOU LOSE

x
x